promo

vineri, 16 noiembrie 2012

prajituri rapide

Briose bicolore


  • Google Plus




Briose bicolore
Informatii
Categorie: Prajituri rapide
Tip: Fursecuri, cornulete
Timp preparare: 30 min
Dificultate: mica
Punctaj noiembrie 2012: 0 puncte
Punctaj total: 6 puncte
voteaza reteta ] Note vizitatori stea plinastea plinastea plinastea plinastea goala 

Ingrediente reteta Briose bicolore

  • Cacao 2 linguri
  • Ciocolata 100 grame
  • Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...) 1 lingurite
  • Margarina Unirea Original 150 grame
  • Oua 4 buc
  • Praf de copt 1 pachet
  • Zahar pudra 50 grame
  • Zahar tos 150 grame
  • Zahar vanilat 1 grame
Alte ingrediente: un praf de sare, 100 ml smantana 


Mod de preparare Briose bicolore

1.
Briose bicoloreSe bat albusurile spuma,se adauga zaharul si zaharul vanilat.
Se mai bat albusurile pana ies ca o bezea.
Galbenusurile se amesteca cu margarina Unirea si smantana ,apoi se incorporeaza totul peste albusuri.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt.
Compozitia formata se imparte in 2.
1/2 din compozitie se amesteca bine, cu cacao,cealalta 1/2 ramanand alba.
Formele pentru briose se ung cu margarina.
2.
Briose bicoloreIn doua pungulite se pun ambele compozitii : una alba si una cu cacao.
Se pun simultan in fiecare forma de briosa.
Se pun intr-o tava si se coc 10 min.
3.
Briose bicoloreCiocolata se topeste bain -marie,apoi cu ajutorul unei pungute ornam briosele pe partea alba formand grilaje.
Pentru a orna briosele pe partea maronie,amestecam zaharul pudra cu putina apa,pana iese o pasta. Cu aceasta pasta formam grilaje pe briose,cum am procedat cu ciocolata.

Micul secret al retetei Briose bicolore

Servim briosele alaturi de fructe de sezon .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu